Cashback

Notebook.hu kedvezmény

2019. május 15. -

A Notebook.hu az egyik legismertebb hazai notebook áruház, ahol a számítógépek mellett más elektronikai dolgok is kaphatóak. Az oldalon kuponok is használhatóak, az alábbi kedvezmény azonban ettől és a különböző akcióktól függetlenül, azokon felül, pluszban használható, azaz minden más kedvezménnyel összevonható (egyes speciális kuponkódok kivételek lehetnek).

A Refundo oldalon történő regisztráció után további 1,4% kedvezményre tehetsz szert a 20 000 Ft alatti termékek esetén, illetve 0,875% kedvezményt kapsz minden másra. Bár ez nem tűnik soknak, egy 200 000 Ft-os laptop esetén 1750 Ft kedvezményt jelent. Ha még nem vagy regisztrálva a Refundo-ra, akkor most további 600 Ft bónuszt kapsz tőlük a regisztráció után, ami hozzáadódik a fenti kedvezményhez.

Mit kell ehhez tenni?

  1. Regisztrálj a Refundo oldalon
  2. A Refundo-n keresd ki a Notebook.hu-t, és kattints át rá (ez fontos, mert csak így tudják elszámolni a kedvezményt!)
  3. Vásárolj ahogy máskor is tennéd
  4. A Refundo-n hamarosan megjelenik az egyenlegeden a pénzvisszatérítés
  5. Ha elérted a kifizetési limitet (1300 Ft a bónuszok nélkül), a pénzt visszautalják a bankszámládra. Ha még nem érted el, akkor az oldalon gyűlik a pénzed, amíg el nem éred.

A Refundo a Notebook.hu mellett sok más webshopban is kínál hasonló kedvezményeket, így akkor is érdemes körülnézni náluk, ha nem a Notebook.hu-n vásárolnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr214813562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása