Cashback

Pénzvisszatérítés minden vásárlás után

2019. március 25. -

malacpersely.jpgAz olyan cashback oldalak, mint a Bonusway, a Refundo vagy a WowApp pénzvisszatérítést adnak az online vásárlásaid után. Ha regisztrálsz az oldalukra, és az általuk támogatott sok száz webshop egyikében vásárolsz, akkor bizonyos százalékot jóváírnak, és később visszautalnak a bankszámládra. Ez a lehetőség minden más kedvezmény mellett pluszban használható, legyen az kupon, akció, bankkártyás jóváírás vagy bármi más. Így mindig érdemes használni ezeket a cashback oldalakat.

Az eltérő oldalak más-más webshopokat támogatnak. Nagy külföldi oldalak, mint pl. Booking.com, AliExpress, Hotels.com, AliExpress és társai mellett magyar oldalak (Kütyübazár, Biosziget, Zooplus, Orsay stb.) is vannak a rendszerben. Bármit is szeretnél venni, valószínűleg találsz olyan boltot, amelyiket valamelyik cashback oldal támogatja és kapható az adott dolog, ezért érdemes több cashback oldalra is regisztrálni. Így akár minden online vásárlásod után pénzvisszafizetés járhat. Vásárlás előtt persze érdemes megnézni, hogy nem találod-e meg máshol olcsóbban a terméket, de tapasztalataim szerint a cashback-et is figyelembe véve általában sokkal jobban jársz, ha így vásárolsz.

A különböző cashback oldalakat ezen a linken lévő cikkben mutatom be.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr514687970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása