Cashback

Pénzkeresés vásárlással

2019. június 10. -

woman-3040029_960_720.jpg"Minél többet költesz, annál többet keresel" - ezzel a szlogennel reklámozzák a különböző "pénzkeresés vásárlással" módszereket. Való igaz, vannak oldalak, mint a Refundo vagy a Bonusway, amiknél különböző összegeket gyűjthetsz a vásárlásaid után, és érdemes is regisztrálni rájuk, ha szoktál online vásárolni, maga ez a hirdetési mód azonban szerintem megtévesztő: ez a módszer sokkal inkább kedvezményt, nem pedig pénzkeresést jelent.

A pénzkeresés lényege, hogy csinálsz valamit, és ezért több pénzed lesz. Az ilyen oldalak azonban soha nem fizetnek neked többet, mint amennyit költesz, tehát semmiképpen nem tudsz a vásárlásokból megélni. Ehelyett olyan plusz kedvezményeket adnak, amik máshol nem elérhetőek, azaz olcsóbban kaphatod meg a termékeket, így több pénzed marad. Ez bizonyos értelemben persze lehet pénzkeresésnek nevezni, hiszen a máshol megkeresett pénzedből így több marad nálad, de a fentiek miatt mégiscsak megtévesztő.

Van egy olyan lehetőség is, aminél valóban vásárlással keresel pénzt, ez az úgynevezett "próbavásárlás", ez azonban jellemzően nem online tevékenység, és ebből sem megélni lehet, hanem inkább egy kis mellékes keresetre szert tenni. Végül itt vannak a kérdőíves oldalak, amiken bizonyos értelemben szintén a vásárlásaiddal keresel pénzt: általában a vásárlási szokásaidról, terveidről kérdeznek, és a válaszaidat fizetik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr7914886628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása