Cashback

Cashback magyarul

2019. április 05. -

cashback.jpgA cashback magyarul pénzvisszatérítést jelent. Azokat a szolgáltatásokat nevezik így, amik a különböző cégeknél történő vásárlásaid után bizonyos összeget vagy százalékot visszafizetnek neked a bankszámládra átutalva.

Amerikában és Angliában, de sok más országban is nagyon népszerű ez a szolgáltatás, és sok különböző cég érhető el. Itthon leginkább hitelkártyás kedvezmények formájában ismert ez a lehetőség, de újabban már megjelentek online cashback cégek is, mint például a Refundo vagy a Bonusway.

A Magyarországon elérhető cashback cégek rendszeresen frissített listáját itt találod. Érdemes több oldalra regisztrálni, mivel mindegyik cég más webshopokban nyújt pénzvisszatérítést, és annak mértéke is változó. Ugyan egy kis plusz idő, amíg az ember megnézi, hogy hol kapja a legtöbb kedvezményt, de megéri, hiszen a cashback oldalak pénzvisszatérítése minden más kedvezménnyel kombinálható plusz akciót jelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr8814688056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása