Cashback

Cashback oldalak Magyarországon

2019. március 05. -

Néhány éve már Magyarországon is elérhetőek a vásárlásaid után pénzt visszatérítő oldalak. Jelenleg két nagyobb oldal van, mindkettő sok különböző céghez kínál visszatérítést, és azok mértéke is különbözik, ezért érdemes mindkettőhöz regisztrálni.

refundo.pngRefundo

A Refundo rögtön egy kezdő bónusszal vár, amit azonban csak akkor tudsz kiszedni, ha a regisztrációtól számított megadott időn belül vásárolsz is valamelyik boltban. Szoktak lenni külön akciók is, például többszörös visszatérítés ha megadott időn belül vagy adott cégnél vásárolsz. Érdemes akkor regisztrálni, ha tudod, hogy a közeljövőben fogsz vásárolni valamelyik webshopban, így a maximumot tudod kihozni a regisztrációból. Regisztrálj itt!

bonusway.pngBonusWay

A BonusWay is egy Magyarországról elérhető cashback oldal, ahol szintén szoktak akciók lenni, de jellemzően nem a regisztrációhoz kötve, inkább valamilyen esemény kapcsán vagy valamilyen webshophoz kötve. Mivel a kínálata különbözik a Refundoétól, érdemes mindkettőre regisztrálni és okosan kihasználni a kedvezményeket. Regisztrálj itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr8014687200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása