Cashback

Bonusway bővítmény

2019. március 14. -

Ha szeretnéd, hogy a Bonusway minden általa támogatott webshop-beli vásárlásod után pénzvisszatérítést adjon, és nem akarod minden vásárlás előtt meglátogatni az oldalukat vagy véletlenül elfeledkezni a meglátogatásukról, akkor érdemes letöltened a böngésző kiegészítőjüket. A bővítmény arra is jó, hogy ne kelljen számon tartanod, hogy melyik oldalakon ad kedvezményt: ha feltelepíted, akkor onnantól a bővítmény mindent elintéz, neked elég csak a szokásos módon vásárolni a megszokott webshopokban, és a jutalékod automatikusan vezetésre kerül a Bonusway rendszerében.

bovitmeny.png

A bővítmény a bal oldali oszlopból elérhető a Bonusway oldalán. Jelenleg Chrome és Opera böngészőkre van. Ha nem tudod, hogy neked milyen böngésződ van, akkor a legnagyobb valószínűséggel a Chrome változatra lesz szükséged, manapság gyakorlatilag mindenki a Chrome-ot szokta használni.

Ha mobiltelefonon szoktál vásárolni, akkor külön érdemes a Bonusway App-ot is letölteni rá.

A Bonusway mellett más pénzvisszafizető oldalak is vannak, és mind más boltokban és eltérő mértékben ad visszatérítést. Érdemes több oldalra is regisztrálni, hogy maximalizáld a visszatérítéseket. Az oldalak listáját ide kattintva találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr9714687938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása