Cashback

Kedvezményes vásárlás külföldről

2020. január 22. -

nemzetkozi.pngA pénzvisszatérítős oldalak (amik egy-egy vásárlásod után bizonyos százalékot visszatérítenek számodra) már sok magyar webshopot ismernek, az igazán jó kedvezményeket általában külföldi webshopokban lehet találni, főleg, ha valami különlegesebb dolgot akarsz vásárolni, ami csak néhány boltban kapható. Külföldön szinte minden nagyobb webshopban elérhető a Refundo vagy a Bonusway pénzvisszatérítő ajánlata, ezért érdemes körülnézni ezekben a webshopokban is. Regisztrálj a fenti oldalak valamelyikén, és máris látod, hogy hol találhatsz kedvezményeket.

Nem gond, ha nem, vagy csak kicsit tudsz angolul, mivel a Google fordítója igen jó minőségben le tudja már fordítani a külföldi weboldalakat magyarra. Ha a böngésződ nem ajánlja fel magától a fordítást, egyszerűen add meg a szöveget vagy a weboldal linkjét itt, és máris láthatod a magyar változatot.

Ha segítségre van szükséged a külföldi vásárlással kapcsolatban, nézd meg ezt a blogot, ami kifejezetten ezzel foglalkozik, és csatlakozz ehhez a Facebook csoporthoz, ahol tippeket és választ kaphatsz a kérdéseidre.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr5515421214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása