Cashback

Bonusway használata

2019. március 18. -

bonusway.pngA Bonusway egy Magyarországról is használható cashback oldal, ami pénzt fizet vissza a vásárlásaid után. Regisztrálj itt!

Az oldal használata egyszerű: csak meg kell nézned, hogy milyen boltoknál van pénzvisszatérítés, és vásárlás előtt a Bonusway oldaláról át kell kattintanod az adott oldalra, hogy a kedvezményt érvényesítsd. Ez egy nagyon fontos lépés, mert ha ezt kihagyod, akkor nem jár visszatérítés. Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, a legegyszerűbb, ha letöltöd a böngésző kiegészítőjüket, és onnantól kezdve már csak a szokásos módon kell vásárolnod a különböző webshopokban, a rendszer mindenképpen visszatérítést ad, nem kell hozzá külön felkeresni a Bonusway oldalát. Én mindenképpen nagyon ajánlom a telepítését, hiszen nagyon megkönnyíti a dolgodat.

Vásárlás után a Bonusway rendszerében látni fogod a visszatérítés összegét. Ez egy ideig elbírálás alatt lesz, webshoptól függ, hogy pontosan meddig. A Bonusway-nek meg kell várnia, amíg ő megkapja a jutalékot a vásárlásod után, és csak ennek végeztével kerül át a te visszatérítésed a visszautalható összegek közé. Mivel sok boltnál van olyan szabály, hogy megadott ideig visszaviheted a terméket, meg kell várni ennek a lejártát, hogy a Bonusway tudja, hogy biztosan nem vitted vissza amit vettél, és jár a jutalék.

Ha elérted a 3000 Ft-os kifizetési limitet, akkor a Visszautal gombra kattintva egyszerűen visszakapod a vásárlásod összegének egy részét a bankszámládra. Igazából ennyi: csak regisztrálsz, letöltöd a böngésző kiegészítőt, és jár a visszatérítés mindenféle vásárlásod után.

Ha maximalizálni akarod a pénzvisszatérítés mértékét, érdemes más cashback oldalakra is regisztrálni, mivel a különböző oldalak más-más webshopokkal működnek együtt, és eltérő mértékű jutalékot adnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr2014687956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása