Cashback

Bonusway vélemény

2019. április 15. -

bonusway.pngA Bonusway egy pénzvisszatérítő oldal, ami az online vásárlásaid után meghatározott összeget vagy százalékot fizet vissza, amit 3000 Ft-nyi összeg összegyűlése után visszautal a bankszámládra.

Az oldal használata egyszerű és egyértelmű. Ahhoz, hogy a jutalékokat mindenképp fel tudja számítani, fontos, hogy olyan böngészőt használj, amiben nincsen reklámblokkoló, JavaScript tiltó vagy más hasonló kiegészítő, mivel ezek problémát okozhatnak a webáruház rendszerében, ami a vásárlások forrását követi.

Vásárlás után a jutalékom azonnal megjelent a Bonusway rendszerében. Sajnos a pénzt nem lehet rögtön kikérni, meg kell várni, amíg a Bonusway megkapja a maga jutalékát, és ez több hónap is lehet. Erre azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a rendelt terméket valaki visszaviszi vagy a szolgáltatást lemondja, esetleg a webáruház nem fizet a Bonusway-nek, és ilyenkor természetesen nem jár a jutalék. Nekem ilyen gondom végül nem volt.

A Bonusway sok száz webáruházat ismer, de nem feltétlenül azokat, amikben vásárolni szoktál. Nekem szerencsém volt, mert pont olyan helyen akartam rendelni, amit ismert és támogatott, így nem kellett e tekintetben kompromisszumot kötnöm. A támogatott webshopok listája a Bonusway oldalán található.

Összességében az oldal használata egyszerű, a rendszer megbízható, még ha kicsit sokáig is kell várni, amíg a visszatérítést megkaphatod. Mivel a kedvezmény minden más akcióval, kuponnal stb. összevonható, semmi ok nincs rá, hogy miért is ne élhetnénk vele - talált pénz.

A fentiek alapján a Bonuswayt mindenkinek ajánlani tudom! Regisztrálj ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr214689482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása