Cashback

Bonusway boltok

2019. április 23. -

cashback.jpgA Bonusway sok száz webshopban kínál pénzvisszatérítést. A boltok listája rendszeresen változik, és időnként extra kedvezmények is vannak, ezért érdemes az oldalukat felkeresni az aktuális boltlistáért.

Vannak magyar és külföldi Bonusway boltok is. A teljesség igénye nélkül a legnépszerűbb külföldi boltok pl. AliExpress, Booking.com, HotelsCombined, Hotels.com, Lufthansa, Lonely Planet, Rentalcars, Book Depository, a magyarok közül pedig kedvezményt kaphatunk pl. a következő helyeken: Answear, Úgyismegveszel, Kütyübazár, Ecipő, Csakcsajok, Kalapod, eOptika, Flixbus, TopMark, Akkuk.hu, Zooplus, Vivre, Zapatos, Spartoo, Notino. Ez természetesen csak ízelítő, ennél sokkal több lehetőség van.

A Bonusway mellett léteznek más cashback oldalak is, amik más webshopokban és eltérő mértékű kedvezményeket ajánlanak, ezért a spórolás maximalizálása érdekében érdemes több helyre is regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr214689696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása