Cashback

Megbízható a Bonusway?

2019. május 07. -

A Bonusway egy Magyarországon is elérhető pénzvisszafizető oldal, ahol különböző webáruházas vásárlás után néhány százalékot visszakapunk.

A pénzvisszatérítéssel kapcsolatban fontos tudni, hogy az nem azonnal jár, meg kell várni, amíg maga a Bonusway megkapja jutalékát a webáruháztól, és csak ezután kapod meg abból te a visszatérítést. Ez akár több hónapos csúszást is jelenthet, addig a pénz az "Elbírálás alatt" pontban látható.

Az így összegyűjtött pénz akkor kérhető ki, ha eléred a minimum kifizetési limitet, ami 3000 Ft. Ha ezt az összeget még nem érted el, akkor további vásárlásokra lesz szükséged, hogy a jutalékot megkapd.

Ha elérted a kifizetési limitet, akkor a pénzt egyszerűen kikérheted a bankszámládra, és megbízhatóan meg is érkezik.

Kifizetési bizonylatom:

bonusway_1.png

Ahogy tehát látható, a Bonusway nem átverés, megbízhatóan fizet. Ahhoz azonban, hogy valóban élni tudj a lehetőséggel, rendszeresen vagy pedig nagyobb értékű terméket kell rajta keresztül vásárolnod.

Regisztrálj itt, vagy nézd meg, milyen más cashback oldalak vannak még!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr3714812730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása