Cashback

Forensis kártya vélemény

2019. szeptember 10. -

forensis.pngA Forensis egy ingyenesen igényelhető kedvezménykártya, aminek (számomra legalábbis) a legnagyobb előnye, hogy üzemanyagtól függően literenként 9-12 Ft kedvezményt kínál a MOL kutakon.

Az igénylés egyszerű és gyors, csak ki kellett tölteni online egy kérdőívet, és néhány hét múlva megérkezett postán a kártya, amit utána már használni is lehetett tankoláskor. A kártyát bemutatva a kúton kijelzett összegből azonnal lejön a kedvezmény, és már eleve a kisebb összeget kell fizetni, tehát nem későbbi pénzvisszatérítésről, hanem azonnali kedvezményről van szó. A kártya kombinálható más kedvezményekkel, például a külön aktiválható OTP bankkártyás kedvezménnyel, ami szintén 1-3% kedvezményt szokott adni a MOL kutakon, így pedig már minden más kutat megszégyenítő árakkal tudunk tankolni.

A kártya teljesen ingyenes, nincsenek rejtett költségek. A tankolás során nyújtott kedvezményeken felül más kedvezményeket (akciós mobilflotta, olcsóbb utasbiztosítás, autóbérlés vagy gumi, ingyenes autómentés) is nyújt a kártya, ezeket azonban én még nem próbáltam ki.

Mivel nincs semmilyen rejtett költség, mindenképpen érdemes a kártyát igénybe venni. Igényelni itt tudod. Hasonló, de online kedvezményekért a Bonuswayre is érdemes regisztrálni.

Ha érdekelnek más hasonló kedvezmények is, nézd meg ezt a listát, ahol több különböző pénzvisszatérítés lehetőségről olvashatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr9415055938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása