Cashback

Bonusway gyakori kérdések

2019. március 28. -

bonusway.pngMi az a Bonusway?

A Bonusway egy cashback oldal, amit visszatérítést nyújt az online vásárlásaid után. Ez azt jelenti, hogy a szokásos webshopodban vásárolsz, és ha regisztrálva vagy a Bonusway-en, és az ismeri a webshopot, akkor a vásárlásod összegének egy részét utólag visszautalják a bankszámládra.

Milyen oldalakkal működik?

A Bonusway sok száz különböző külföldi és magyar oldallal működik. Mivel az oldalak és a kedvezmények rendszeresen változnak, érdemes felkeresni az oldalukat és megnézni a listát.

Miért éri ez meg nekik?

A Bonusway jutalékot kap a vásárlásaid után a webshopokban. Ennek egy részét adják neked oda visszatérítés formájában.

Megéri használni?

Mivel a használata ingyenes és pénzt kapsz a vásárlásaid után, mindenképpen érdemes regisztrálni.

Nem átverés?

Nem, megbízhatóan fizet. Nem is érné meg nekik átverni a látogatókat, hiszen ők is abból élnek, hogy a látogatók rajtuk keresztül vásárolnak.

Hol lehet regisztrálni?

Regisztrálni ezen a linken keresztül tudsz.

Máshova is érdemes regisztrálni?

Igen. Több hasonló cashback oldal van, és mind más cégeknél és eltérő mértékű kedvezményt kínál. A bevételek maximalizálása érdekében érdemes mindegyikre külön regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr5014688032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása