Cashback

Mi az a cashback?

2019. március 01. -

penzvisszaterites.jpgMi az a cashback?

A cashback jelentése: pénzvisszatérítés. A cashback, vagy magyarul pénzvisszatérítő rendszerek a vásárlásaid után valamekkora összeget, jellemzően néhány százalékot visszafizetnek neked.

Hogyan lehet csatlakozni?

Cashback programja van különböző hitelkártyáknak, de vannak online pénzvisszatérítő oldalak is, amikhez bárki bármikor csatlakozhat. Ez az oldal elsősorban ezekről szól. Magyarországon jelenleg két nagy ilyen pénzvisszafizető oldal van: a BonusWay és a Refundo.

Hol kell vásárolnom?

Nem szükséges egy új, számodra ismeretlen boltban vásárolnod, a cashback oldalak jellemzően más, ismert cégeknél történő vásárlás után térítenek vissza neked valamekkora összeget.

Mit kell csinálnom, hogy járjon a visszatérítés?

Miután regisztráltál egy pénzvisszatérítő oldalra, meg tudod nézni, hogy milyen cégeknél jár a visszatérítés. Dönthetsz úgy, hogy online vásárlás előtt mindig megnézed, hogy a kinézett cégnél van-e visszatérítés (ilyenkor a cashback oldalán rá kell kattintani a cég linkjére), de egyszerűbb, ha letöltöd a cashback oldal által adott böngésző kiegészítőt, ami gondoskodik róla, hogy bárhol is vásárolsz, ha támogatja az általad választott cashback oldal, akkor felszámolja neked a jutalékodat.

Miért éri ez meg nekik?

A neten sok webshop ad jutalékot a hirdetőknek az általuk hozott vásárlók után. A cashback oldalak ezekből a jutalékokból adnak vissza valamekkora részt a vásárlóknak. Így tulajdonképpen a webshop adja a kedvezményt, és a cashback oldal ahhoz kell, hogy ezt érvényesíteni tudd.

Megbízhatóak ezek az oldalak?

Azok az oldalak, amikről itt írok, mind megbízhatóak. Mivel neked nem kell semmit befizetned, vesztenivalód amúgy sincsen. Egyszerűen csak vásárolnod kell neten, ahogy eddig is csináltad, csak előtte a cashback oldalról kell átkattintanod a webshopra (vagy telepítened kell a böngésző kiegészítőjüket).

Melyikre regisztráljak?

Érdemes több oldalra is regisztrálni, mivel más-más webshopokban kaphatsz kedvezményeket, és azok mértéke is változó. Itthon a BonusWay és a Refundo mindenképpen ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr6214687170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása