Cashback

Refundo vélemény

2019. május 09. -

hogymukodik.pngA Refundo egy cashback oldal, ami azt jelenti, hogy ha rajta keresztül indítasz valamilyen webshopos vásárlást (ehhez az általa ismert több száz webshop közül kell valamelyiket használnod), akkor bizonyos százalék jutalékot visszafizet a vásárlásodból. Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában is jelen van, és itthon is igen sok magyar, valamint nemzetközi webshopot ismer, ezért jó eséllyel találsz köztük olyat, ahol szoktál vásárolni.

A regisztrációért az oldal jelenleg 600 Ft bónuszt ad, ami azonban lejár, ha bizonyos időn belül nem vásárolsz az oldalon. A kifizetési limit a rivális Bonusway-hez (3000 Ft) képest alacsony, csupán 1300 Ft, ha azt a vásárlásokból szerezted, ha viszont vásárlásokból és bónuszokból együtt, akkor 2600 Ft, de még így is kedvező.

Ahhoz, hogy a vásárlásból a pénzvisszatérítést jóváírják, a webshopot meg kell keresni a "Cashback webáruházak" menüpontban, és át kell kattintani rá. Ezután már a szokásos módon vásárolhatsz rajta, és a visszatérítés meg fog jelenni az egyenlegeden. Mint a többi cashback oldalnál, itt sem lehet a pénzt azonnal kikérni, előbb meg kell várni, hogy maga a webáruház kifizesse a Refundo-nak a jutalékot, és csak ezután adja tovább a te részedet az oldal.

refundoboltok.png

Az oldalon a pénz mellett hűségpontokat is gyűjthetünk. Ezeket akkor kaphatjuk, ha teljesen kitöltjük a profilunkat, megkezdjük az oldalon keresztül történő vásárlást, leírjuk a vásárlás során szerzett tapasztalatainkat és más módon aktívak vagyunk az oldalon. A hűségpontokat később pénzre tudjuk váltani, ehhez legalább 2000 pontot össze kell gyűjtenünk, ami 2400 Ft-ot ér.

A Refundo főoldalán folyamatosan nyomon tudjuk követni, hogy az általa ismert áruházakban épp milyen kedvezmények vannak, ami kifejezetten hasznos funkció, hiszen így értesülhetünk a minket érdeklő termékek leárazásairól is. Az áruházakat lehetőségünk van kedvencnek is jelölni, így később könnyebben megtaláljuk az oldalon.

A Refundo felülete jól átgondolt, a használata egyszerű és gyors, így ha szoktál online vásárolni, mindenképpen érdemes használni. Amolyan "talált pénz", ahogy mondják.

Regisztrálni itt tudsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr1214816944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csősz Cintia 2024.02.23. 11:50:40

Jónapot!Hogy lehet leiratkozni az oldalukról?
süti beállítások módosítása