Cashback

Pénzvisszatérítés OTP bankkártyás vásárlással

2019. november 19. -

otpkedvezmeny.pngHa van OTP-s számlád és hozzá tartozó bankkártyád, akkor pénzvisszatérítést vehetsz igénybe bizonyos cégeknél történő bankkártyás vásárlásaid után. Ez nem kerül plusz pénzbe, bárki használhatja a lehetőséget, viszont ahhoz, hogy a pénzt megkapd, vásárlás előtt aktiválnod kell a kedvezményt az OTP netbank felületének Vásárlási kedvezmények menüpontjában vagy a mobil alkalmazásukban. A pontos kedvezményeket sajnos csak akkor tudod megnézni, ha már van kártyád.

A kedvezmények havonta változnak, nem csak az, hogy milyen szolgáltatóknál kapsz visszatérítést, de az is, hogy mennyit. A MOL kedvezmény például (ami egyébként kombinálható a Forensis kártyával, így még nagyobb kedvezményt kapsz) néha 5000 Ft felett 3%, néha meg 14 000 Ft felett 1%. Érdekes módon a kedvezmény mértéke személyről személyre változik, tehát valószínű, hogy ha előző hónapban kihasználtál egy kedvezményt, akkor a következő hónapban már kisebb kedvezmény jár ugyanott.

A pénzt a vásárlás után kapod vissza, erről külön értesítést kapsz.

Ha már jelenleg is van OTP-s bankkártyád, mindenképpen érdemes kihasználni a kedvezményeket, de véleményem szerint csak ezért nem feltétlenül érdemes csatlakoznod. Vannak olyan szolgáltatók, amik hasonló mértékű kedvezményeket adnak teljesen ingyen, érdemes ezeket kipróbálni, bár általában ezek csak online vásárlásnál érvényesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr6315313002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása