Cashback

Cashback vélemény

2019. március 13. -

A cashback oldalak pénzt fizetnek vissza a különböző boltokban történő online vásárlásod után. Ezt azért tudják megtenni, mert ők maguk is jutalékot kapnak a webshopoktól az általuk vitt vásárlók után, és ezt a jutalékot adják részben vissza a vásárlóknak.

A cashback oldalak alapvetően megbízhatóak, de érdemes néhány dolgot szem előtt tartani:

  • Ne fizess a cashback oldal használatáért!
  • Ne csatlakozz olyan rendszerhez, ahol kötelező vásárlás van!
  • Csak azért, mert egy adott webshopban jár pénzvisszatérítés, még ne válaszd azt feltétlenül! Előbb nézd meg, hogy máshol nincs-e - a pénzvisszatérítést is figyelembe véve - jobb ajánlat, hiszen így tudsz a legtöbbet spórolni.
  • Ne vegyél meg valamit csak azért, mert pénzvisszatérítés jár! A spórolás lényege az, hogy olyasmi veszel, amit amúgy is neten vennél, csak közben cashback oldalt is használsz hozzá.

Ha a fentiek betartod, akkor csak nyerni tudsz a cashback oldalak használatával. Megbízható cashback oldalak például a Refundo és a BonusWay, érdemes mindkettőre regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzvisszaterites.blog.hu/api/trackback/id/tr6114687224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása